Language selection | Nyelvválsztás eSpirit – IT Solutions
Munkáink

Munkáink


Cégünk közel 10 éves története során több tucat ügyfélnek több,  mint 100 projektjén dolgoztunk. A teljes referencia lista helyett az alábbiakban néhányat mutatnánk be amire különösen büszkék vagyunk, s amelyek jelképezik cégünk tapasztalatának sokszínűségét.

SODEXO – Cafetéria rendszer

A Sodexo Motiválasztó, az újgenerációs cafetéria szoftver kifejlesztésében és üzemeltetésében vettünk, ill. veszünk részt, melynek segítségével önállóan, a klasszikus adminisztráció elhagyásával intézhetik a Sodexo ügyfelei a cafetéria elemek teljes nyilatkoztatás-rendelés-dokumentációkezelés folyamatát. Microsoft ASP.NET és MS SQL alapokra robosztus és felhasználóbarát Ajaxos felület lett kialakítva, mely több ezer felhasználó igényeit szolgálja ki főidőben.


GRAPHISOFT – Intranet

A megbízónk cégcsoport szintű új intranet koncepciójának elkészítése után az új intranet megvalósítási programot is az eSpirit valósította meg. Az elkészült SharePoint 2010 alapú intranet számos testre szabás, kisebb-nagyobb alkalmazásfejlesztés után biztosítja a cégcsoport magasabb szintű csoportmunka támogatását, a szakmai csoportok, projektek, szervezeti egységek hatékonyabb együttműködését. A zöld mezős projektben cégünk látta el az összes feladatot a koncepcióalkotástól a felhasználói oktatásig, éles üzemi támogatásig.


FUNDAMENTA – Adattisztítás

Ügyfelünk már több éve használja cégünk DQ Center termékét adatminőségi problémáinak megoldására, illetve veszi igénybe telefonszámos adatgazdagítási szolgáltatásunkat. Legutóbb a CRM projekt társ-projektjeként a forrásrendszerekben lévő ügyféladatok közös ügyféltörzsbe rendezését, ős-adattisztítását, és a folyamatos adatminőség-biztosítási rendszer kialakítását oldottuk meg termékünk segítéségével.


Skyguard – android fejlesztés

Autosecurit Zrt. okostelefon megoldásokkal lépett piacra az e-útdíj és gépjárművédelem terén, mely kivitelezését az eSpirit Kft-re bízta. Büszkén mutatjuk be Android alapú fejlesztéseinket, melyek a skyguard brand alatt érhetőek el a Google Play-ben:

– Az e-útdíj megoldás kamionok HU-GO rendszerben való fizetését könnyíti meg és státuszinformációkat közöl a sofőrrel /http://www.skyguard.hu/e-utdij/

– A járművédelmi applikáció új megközelítéssel teszi lehetővé a skyguard szolgáltatás igénybevételét autójában és kényelmi funkciókkal is szolgál (pályamatrica, parkolás)  / http://www.skyguard.hu/gps-gepjarmuvedelem-okostelefonon/

Skyguard